Een co-working office voor de Nederlandse EA gemeenschap

Een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen over carrièreplannen en donaties. We hebben ook een paar boeken die je kunt lenen!

Welkom in onze gezellige co-working ruimte, een plek waar dromen tot leven komen, ideeën bloeien en verbindingen worden gelegd! Of, met andere woorden, een plek waar je kosteneffectiviteitsberekeningen kunt bekijken in het gezelschap van anderen…

Onze ruimte biedt volwaardige werkplekken, zodat je je volledig kunt concentreren op je projecten. Als je even pauze nodig hebt, kun je gebruikmaken van onze lounge en keuken of even genieten van het rustige uitzicht op de haven.

We runnen deze ruimte om samenwerking en begeleiding te bevorderen, en om verbindingen te leggen tussen mensen die aan hun impactreis beginnen en degenen die begeleiding kunnen bieden.

Als je onze co-working office al eerder hebt gebruikt, ben je van harte welkom om op elk moment een plek te reserveren. Zo niet, registreer dan je interesse hieronder en we nemen contact met je op.

Geïnteresseerd? Meld je hier aan!