Word een impactvolle vrijwilliger

EAN heeft als doel om individuen, groepen en organisaties te ondersteunen die hun impact willen vergroten. Onze visie is een Nederland waar iedereen die geïnteresseerd is in effectief altruïsme toegang heeft tot de mensen en middelen die ze nodig hebben om hun impact te maximaliseren via hun carrières, projecten of donaties. En we hebben jou nodig om dit te realiseren!

‘What’s in it for you?’

  • Een positief verschil maken
  • Professionele vaardigheden verbeteren
  • Persoonlijke groei stimuleren
  • Verbinden met geweldige mensen
  • Begeleiding en ondersteuning ontvangen

Waarom vrijwilliger worden bij ons?

 

Velen van ons streven naar een betere wereld, maar als onderdeel van de effectief altruïsme-beweging kijken we vooral naar wat werkt: naar effectiviteit. We hebben twaalf universitaire studentenorganisaties gefaciliteerd met opstarten om de EA-tools te verspreiden onder toekomstige impactmakers. We bieden gratis introductiecursussen waarmee professionals hun impact kunnen vergroten. We hebben veelbelovende initiatieven in hun beginfase ondersteund, zoals Doneer Effectief. We gaan in gesprek met de media (zie artikel in de Trouw). En we bevorderen en ondersteunen de EA-gemeenschap in Nederland, waarbij we individuen helpen bij het nastreven van een carrière met hoge impact.

Wat onze vrijwilligers zeggen

Ik heb enorm genoten van mijn betrokkenheid bij de operationele kant van EAN's doel- het ondersteunen van de organisatie van EA groepen. Ik voel me bevoorrecht dat ik een kijk heb gekregen op de bredere strategie en echt betrokken was bij het besluitvormingsproces. James is een geweldige gids geweest die me door het hele stageproces heeft geleid, bestaande uit voornamelijk dingen die ik (met mijn studie filosofie) nog nooit eerder had gedaan. Al met al heb ik veel nieuwe dingen geleerd, waardevolle inzichten opgedaan over EAN's benadering om de wereld te verbeteren en inzichten verkregen in mijn manier van werken die ik verwacht dat me nog lang van dienst zullen zijn. Als je je eigen impact wil (leren) vergroten, raad ik je ten zeerste aan om stage te lopen bij EAN!

Max TheissenStagiair bij EA Nederland

Ontdek onze vrijwilligersmogelijkheden

 

Bekijk onze lijst met huidige vrijwilligersmogelijkheden in het onderstaande interesseformulier. Verken verschillende categorieën en rollen en meld je aan op degenen die je interesse wekken. Voorbeelden van mogelijkheden om bij te dragen zijn:

  • Ondersteun anderen bij het navigeren binnen de EA-gemeenschap
  • Organiseer bijeenkomsten of help mee met bestaande events
  • Gebruik een vaardigheid die je hebt (bijv. verbeter onze website!)
  • Start en leid een nieuw project
Als je niet zeker bent over de ideale rol voor jou, aarzel dan niet om een virtueel koffietje ☕ met ons in te plannen!