onze projecten - Effectief Altruïsme Nederland

Onze projecten

Effectief Altruïsme Nederland is een projectgestuurde organisatie. Dit zijn onze huidige projecten:

Netwerken & community


Één-op-één koffiemoment

Leer meer over Effectief Altruïsme Nederland en kom met anderen in contact. 

Stuur ons een bericht om een kop koffie (of thee) te drinken met een actief persoon uit onze EA groep!

Effectief Altruïsme Cafés

Introductiesessies, lezingen en inhoudelijke EA-meetups. Ontmoet andere (aspirant) EA's en verfijn je ideeën/plannen door het bespreken van belangrijke onderwerpen en strategieën om een positieve impact te hebben. Schrijf je hier in voor een van onze volgende EA Cafés.

Coördinatie van lokale groepen

Afstemming en coördinatie met de EA-groepen van steden en universiteiten.

Wij geloven dat het handiger is voor mensen om bij een community aan te sluiten in hun stad of universiteit en willen graag individuen ondersteunen die een lokale groep willen starten. Lees meer hier

Jaarlijks evenement om progressie te vieren

Aan het einde van het jaar kijken we terug op de successen en de lessen die we hebben geleerd van onze leden van de community. Het is een meer feestelijke gebeurtenis voor de hele gemeenschap om zich welkom te voelen, te netwerken en nieuwe inspiratie op te doen.

Coaching, advies of ondersteuning


Doneer Effectief

Doneereffectief.nl is een praktische gids naar organisaties die jou donatie het meest effectief zullen gebruiken. Je kan contact opnemen met projectmanager Andrea de Wildt voor meer informatie en ondersteuning bij doneren. 

Values to Actions Coaching

Het coachen van effectieve altruïsten om te reflecteren op hun beslissingen om goed te doen vanuit kernwaarden naar concrete acties. 

Met één tot vijf gesprekken helpen we je om je kernwaarden en cruciale overwegingen door te nemen en deze uiteindelijk om te zetten in de juiste acties. Vul dit formulier in en we nemen binnen één tot twee weken contact met je op.

CSR (Corporate Social Responsibility)

Samenwerken met bedrijven om hun middelen ten behoeve van maatschappelijk verantwoord ondernemen ('CSR') effectief in te zetten; zowel vrijwilligerswerk als donaties.

Workshops voor beleidsmakers bij de overheid

Het geven van workshops aan werknemers van de afdeling buitenlandse zaken ter ondersteuning van effectieve besluitvorming, lange termijn denken en tijdsmanagement. 

Vrijwilligerswerk


We zijn bijna altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om te helpen met projecten. Bijvoorbeeld door te helpen bij één van de bovenstaande projecten of bij één van onze interne projecten (website, social media, etc). Toon jouw interesse door dit formulier in te vullen.

Start je eigen project


Heb jij een potentieel impactvol en op EA afgestemd project? Dan kan jij jouw voorstel via dit formulier indienen. Nieuw bij EA(N)? Wij raden je aan om dan eerst contact met ons op te nemen.