Het verbeteren van de toekomst op de lange termijn

Steun EAN

Waarom EAN steunen?

Effectief Altruïsme is nog een jonge beweging/filosofie en besteedt tijd aan het verspreiden van deze filosofie door middel van outreach, evenementen en veelbelovende projecten. Investeren in "meta charities", zoals EAN, heeft de mogelijkheid om meer impact te hebben in plaats van direct te investeren in probleemgebieden (lees meer). Binnen Nederland is EAN de organisatie die zich inzet voor het verspreiden van de beweging en de filosofie van Effectief Altruïsme.

Het team van EAN bestaat voornamelijk uit enthousiaste vrijwilligers die hun vrije tijd hieraan besteden. We zijn momenteel bezig met de professionalisering en hebben sinds 2020 een (part-time) betaald management team. Het doel van de professionalisering is om van meer competente professionals tijd te kunnen vrijmaken om de beweging te laten groeien.

Door ons te steunen via een donatie, helpt u ons bij het dekken van onze kosten voor outreach, nationale evenementen en veelbelovende nieuwe projecten. We streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn over wat we doen en om nuttige feedback van donoren in onze besluitvorming op te nemen.

Hoe?  

U kunt doneren via een bankoverschrijving naar NL48 TRIO 0338 5113 26, met de naam Stg Effectief Altruïsme.

Bedankt voor je steun! We doen ons uiterste best om je donatie zo effectief mogelijk te maken.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op ons via info@effectiefaltruisme.nl.

EAN heeft de ANBI-status (RSIN: 857171367) bij het Nederlandse belastingkantoor, dus donaties zijn (onder de normale voorwaarden) aftrekbaar van de inkomstenbelasting